Lansman Haberleri

lansman haberleri ve güncel lansman gelişmeleri, lansman ile ilgili tüm video, lansman fotoğrafları ve lansman haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2024-2029 vizyon projeleri lansmanını coşkulu bir kalabalık ile birlikte gerçekleştirdi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, belediye başkanı seçilmesi halinde 5 yıllık sürede yapacağı projeleri açıkladı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, merakla beklenen projelerini anlatacağı lansman toplantısını bugün düzenliyor.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, başkan olması halinde yapacağı projelerini açıkladı.

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı’nda gelecek dönem hayata geçireceği projeleri tanıtmak üzere yoğun bir kalabalık ile lansman toplantısı...

POLİTİKA

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Tepebaşı’nda gelecek dönem hayata geçireceği projeleri tanıtmak üzere 3 Mart Pazar günü lansman toplantısı...

GÜNDEM

Jüri üyeleri, sponsorlar, organizasyon komitesi ve basın mensuplarının katıldığı lansmanda bu sene 4. kez gerçekleştirilen etkinliğin detayları kamuoyu ile paylaşıldı.