Ramazan Haberleri

ramazan haberleri ve güncel ramazan gelişmeleri, ramazan ile ilgili tüm video, ramazan fotoğrafları ve ramazan haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


YAŞAM

Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi, Ramazan ayı boyunca şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahibi ailelere destek olmaya devam etti...

GÜNDEM

Eskişehir'de düzenlenen bayramlaşma töreninde konuşan Vali Hüseyin Aksoy, "Tüm Eskişehirlilerin bayramını yürekten kutluyorum, sağlıklı ve huzurlu bir bayram diliyorum." dedi.

SAĞLIK

Ramazan Ayı boyunda oluşan beslenme alışkanlığının bir anda değişmesinin metabolizmaya ve sindirim sistemine zarar verebileceğini belirten Özel Eskişehir Anadolu Hastanesi...

YAŞAM

Eskişehir'de Ramazan Bayramı için son hazırlıklar yapılırken kalan ihtiyaçları için dışarıya çıkan vatandaşlar tatlıcı, kuaför ve kuruyemişçilerde yoğunluk oluşturdu.

GÜNDEM

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Ramazan Bayramı dolayısıyla bir tebrik ve kutlama mesajı yayımladı.

YAŞAM

Ramazan Bayramı için Eskişehir'e gelen yerli turistler kentin simgelerinden olan Porsuk Çayı'nda gerçekleştirilen gondol ve feribot seferlerine yoğun ilgi gösterdi.

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, Ramazan Bayramı nedeniyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Ramazan Bayramı dolayısıyla yayımladığı kutlama mesajında Ramazan ayındaki birlikteliğe dikkat çekti.

YAŞAM

Eskişehir'de Ramazan Bayramı'nda engelli ve kimsesiz çocukları yalnız bırakmak istemeyen hayırsever vatandaşlar toplu iftar yemeğinin ardından bayramlık kıyafet ve ayakkabı...

EKONOMİ

Eskişehir'de Ramazan ayı nedeniyle işlerin yavaşlamasını fırsat bilen bazı işletmeciler tadilata girerek bayram hazırlığı yaptı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, 9 güne çıkarılan Ramazan Bayramı tatilini Eskişehir’de geçirecekler ve şehir dışından gelecek misafirler için başta turistik merkezler,...

GÜNDEM

Eskişehir’de Yüksek Hızlı Tren’in (YHT) 5 ile 14 Nisan tarihleri arasındaki farklı yönlere toplam 41 seferinin biletleri tükendi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliği Keskin ve Eğriöz mahallelerinde düzenlendi.

GÜNDEM

Cumhur İttifakı AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü, Eskişehir’de tarihin en yüksek katılımlı iftar yemeğini verdi.

YAŞAM

Eskişehir Anadolu Üniversitesi’nde organize edilen Ramazan şenliklerine 7’den 70’e birçok kişi yoğun ilgi gösterdi.

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediyesi’nin kent merkezi ve kırsal ilçelerde eş zamanlı olarak düzenlediği geleneksel iftar davetleri vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.