Bu yıl da yoğun bir faaliyet programıyla Ramazan'a anlam katan Kızılay, toplamda 1.922.000 TL değerinde zekat yardımıyla şehrin dört bir yanındaki ihtiyaç sahiplerine umut oldu.


Ramazan ayı boyunca gerçekleştirilen faaliyetler kapsamında 1.215 adet gıda kolisi yardımı, 1.125 adet konserve et yardımı, 1.650 adet giyim yardımı, 10.000 adet ramazan pidesi ve 580 adet ikramlık yardımı yapıldı. Bu değerli yardımlar, 100'ün üzerinde Kızılay gönüllüsü ve personelin katkılarıyla titizlikle gerçekleştirildi.


Türk Kızılay Eskişehir İl Merkezi Başkanı Egemen Temizsoy, yapılan yardımların koordinasyonunu üstlenirken, şunları ifade etti:

Büyükşehir'de Haşere ile Mücadele Sezonu Başladı Büyükşehir'de Haşere ile Mücadele Sezonu Başladı

"Ramazan ayının manevi atmosferini paylaşmak ve ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olmak adına Eskişehir Kızılay İl Merkezi olarak gerçekleştirdiğimiz yardım faaliyetleri ile binlerce aileye tebessüm ettirdik, sofralarına konuk olduk. Bu anlamlı yolculukta bizlere eşlik eden fedakâr Kızılay gönüllülerimize, özverili personelimize ve değerli bağışçılarımıza sonsuz minnettarız. Sizlerin destekleriyle daha güçlüyüz, daha umutluyuz. Dayanışma ve sevgi dolu kalpleriniz için teşekkürler.” dedi.