AK Parti’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimler öncesinde çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı Gürol Yer'den Başkan Kazım Kurt'a Çağrı

Bu çerçevede kentin dört yanında vatandaşları ziyaret ederek, ihtiyaç ve beklentilerini dinleyen Hatipoğlu, Eskişehir Dost Dernekler Federasyonu’nu ziyaret etti. Dernek başkanlarından Eskişehir’de yürütülen faaliyetler hakkında bilgiler alan Nebi Hatipoğlu, kendisine yöneltilen soruları da cevapladı.

Eskişehir için hazırlanan projeler hakkında konuşan Hatipoğlu;

“Maksadımız Eskişehir’in değişmesini ve gelişmesini sağlamak. Eskişehir’de çok güzel olan 1-2 bölgemiz var ama gerçekten yaşam standartları çok düşük olan bölgelerimizin sayısı kat kat fazla. Biz öncelikle kentimizdeki tüm vatandaşların eşit hizmet almasını sağlayacağız. Bazı mahallelere hizmet verilirken, diğerlerine verilmiyor. Aslında vatandaşlar aynı parayı ödüyor ama hizmet eşit dağılmıyor. Vatandaşın refahını yükselttip, Eskişehir’in tüm bölgelerini kalkındırmayı sağlarken; trafik, altyapı ve çevre düzenlemesi sorunlarını tamamiyle çözeceğiz. Eskişehir’de yatırım yapılması gerekiyor ve bu yatırımları bizden başka kimse yapmıyor, yapmayacağı da bellidir. Bu mesele parti meselesi değil Eskişehir’in beka meselesidir. Eskişehir’de vatandaşa nasıl hizmet edileceğini tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.