Eskişehirspor, 18. Haftada taraftarını deplasmanda sevindirdi. Zorlu maçta Konyaspor 1922’ye konuk olan Eskişehirspor sahadan 1-0 galip ayrıldı.

Konya ekibine misafir olan Eskişehirspor sahaya Efehan Kaptan, Muhammet Yahya Akbulut, Hasan Ulaş Uygur, Arda Okumuş, Kaan Gaman, Onur Arı, Tolga Yakut, Eray Ertorun, Berkay Tanır, Yunus Emre Alagöz ve Bartu Göçmen kadrosuyla sahaya çıktı.

Ev sahibi Konyaspor 1922 ise sahaya kalede Bartu Baladın, Murat Karadeniz, Hüseyin Biber, Seçim Can Koç, Hüseyin Mert Uyanıker, Yaşar Kavas, Cihat Aktaş, Ozan Can Oruç, Seyit Mehmet Söğüt, Erkan Sasa ve Ali Özdemir ilk onbiri ile çıktı.

İL YARIDA SESSİZLİK

Maçın ilk yarısında taraflar pozisyon bulmakta zorlandı. Ciddi bir atağın olmadığı ilk yarıda Eskişehirspor lehine iki pozisyonda hakem penaltı kararlarını es geçti.

SON DAKİKA GOLÜ

Maçın ikinci yarısı da ilk yarıya benzer bor görüntüde geçti. Tarafların gol girişiminde bulunmakta zorluk çektiği maçın son anlarında ise Es-Es’e 3 puanı getiren gol geldi. 90+1 Dakikada sol tarafta kornet bayrağının hemen yanında kazanılan faul atışını Eren kullandı. Ceza sahasında kafalardan seken topu önünde bulan Arda Okumuş topu ağlara yolladı.

Uzatma dakikalarının kalan kısmında ise ev sahibi ekip eşitliği sağlamak için oyunu Eskişehirspor yarı alanına yıktı. Ancak pozisyonlardan istediğini alamayınca Eskişehirspor sahadan 1-0’lık skorla 3 puanı alan taraf oldu.

Bu skorla Eskişehirspor haftalar sonra 3 puanı bir arada gördü. Eskişehirspor puanını 13’e yükseltti.