Tepebaşı Gençlik Tiyatrosuna Tam Not Tepebaşı Gençlik Tiyatrosuna Tam Not

Eskişehir Kent Konseyi, daha iyi bir gelecek için, gençlerimizin sesini bugünden dinliyoruz derken Liselerarası Tiyatro Şenliğinde Özel Şehir Koleji Anadolu Lisesi’nin "Daha Güçlü Olan", Fatih Fen Lisesi’nin de  "Yazık Oldu" adlı oyunlarıyla her yaştan sanatsevere keyifli anlar yaşattıklarını belirttiler.


Eskişehir Özel Şehir Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Baha Bakır, izlediği oyun sonrasında, “Bu yıl Eskişehir Kent Konseyi'nin düzenlediği 10. Eskişehir Liselerarası Tiyatro Şenliği'nde, öğrencilerimizin sahnedeki muhteşem performansıyla gurur duyduk. Kemal Sunal'ın anısına düzenlenen bu özel etkinlikte, genç yeteneklerimiz seyircileri büyüledi. Eğitimdeki kalitemizin ve tiyatro sanatına verdiğimiz önemin bir yansıması olan bu etkinlik, okulumuzun ve öğrencilerimizin başarılarını bir kez daha kanıtladı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz. Geleceğin sahneleri sizlerin geçler” dedi.
Bir ay boyunca liseli öğrencilerin sahneledikleri oyunlar izlenerek sonrasında bir değerlendirme yapılacak. Çeşitli dallarda dereceye giren okullara düzenlenen tören ile ödülleri dağıtılacak.