Hemşehrilerine verdiği sözleri yerine getirmeye devam eden Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, gerçekleştirilen çalışmalarla da yakından ilgileniyor. Sık sık çalışmaları yerinde incelemek için denetimlere çıkan Başkan Kurt, yetkililerden çalışmaların gidişatı ile ilgili bilgi aldı. 

Başkan Kurt, incelemeler kapsamında ilgili Başkan Yardımcısı Adnan Evren Olcay ve Fen İşleri Müdürü Olcay Özkan ile birlikte Vadişehir’de inşaatı devam eden Odunpazarı Belediyesi Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi ve Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ne gitti. Burada çalışmaları inceleyen Başkan Kurt, yetkililerden yaşlı bakım merkezi ve engelsiz kreş ile ilgili bilgi aldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Kurt, hemşehrilerine verdiği sözleri tutmaya devam ettiklerini söyledi. Başkan Kurt, “Hemşerilerimize hak ettikleri hizmeti sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Planlanan programlar dâhilinde çalışmalarımıza devam edeceğiz. Çalışmalar tamamlandıktan sonra en kısa sürede Lütfü Yüksel Yaşlı Bakım Merkezi ve Ahmet Ara Engelsiz Gündüz Bakımevi ve Kreşi’ni hemşehrilerimizin hizmetine sunacağız” dedi.