Proje Haberleri

proje haberleri ve güncel proje gelişmeleri, proje ile ilgili tüm video, proje fotoğrafları ve proje haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EĞİTİM

Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürlüğüne bağlı okul ve kurumlarda uygulanmak üzere "Ben Her Yerde Varım" projesi Eskişehir'de de hayata...

EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ve Türk Eğitim Vakfı (TEV) iş birliğinde hayata geçirilen ‘Okutan Tepebaşı’ projesi devam ediyor.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi, engelli bireylere yönelik çalışmaları ile Türkiye’ye örnek oluyor. Engelli bireyler hayata geçirilen projeler ile öğreniyor, üretiyor ve kazanıyor.

SAĞLIK

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy’un eşi Hülya Aksoy’un öncülüğünde başlatılan ve 51 bin 210 kadının hayatına dokunulan Eskişehir Kadın Sağlığı Eğitim...

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin “Her Ev Bir Mandıra” sloganı ile başlattığı Sütten Peynire Dönüşüm adlı söyleşi yoğun katılım ile gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin Almanya’dan kardeş şehir olan Treptow-Köpenick Belediyesi, Tepebaşı'nın örnek projelerini inceledi.

EĞİTİM

Eskişehir Teknik Üniversitesi (ESTÜ), TÜBİTAK Bilim İnsanları Destek Programı Başkanlığı (BİDEB) tarafından yürütülen proje desteğine bu sene rekor bir sayı...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt yeni dönem projelerini tanıttığı toplantıda 2019-2024 döneminde söz verdiği proje sözlerinin %78'ini tuttuğunu açıkladı.

POLİTİKA

Zafer Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Oğuz Beki, gazeteciler Soner Yüksel, Cihan Yıldırım ve Soner Uçak'ın konuğu oldu. Eskişehir...

POLİTİKA

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, 2024-2029 vizyon projeleri lansmanını coşkulu bir kalabalık ile birlikte gerçekleştirdi.

YAŞAM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce yürütülen “İnönü Merkez Mahalleleri Mera Islah ve Amenajman Projesi” kapsamında, çalışmalar sürüyor.

POLİTİKA

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adaylığında iddialı iki isim önümüzdeki 5 yıl için proje lansman toplantılarını gerçekleştirdi.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, belediye başkanı seçilmesi halinde 5 yıllık sürede yapacağı projeleri açıkladı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, merakla beklenen projelerini anlatacağı lansman toplantısını bugün düzenliyor.

EĞİTİM

Eskişehir Fatih Fen Lisesi öğrencileri, ‘Uluslararası Genç Bilim İnsanları Proje Yarışması’ndaki başarıları ile Eskişehir'i gururlandırdılar.

YAŞAM

Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Muhasebe ve Finansman Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Seval Selimoğlu...