AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp 31 Mart yerel seçim çalışmaları kapsamında saha ziyaretlerine devam ediyor. Özkan Alp'in bu doğrultuda son duraklarından biri de Odunpazarı'nın Karapınar Mahallesi oldu.

Bu bölgede, özellikle TOKİ konutları bölgesinin yeterli hizmeti alamadığına ve TOKİ'nin çevre düzenlemesi ve yolların yapımı konusunda devlet - belediye dikkat çeken Özkan Alp bu mahallenin sorunlarını çözmeye hazırız mesajı verdi.

Özkan Alp;

"Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu ile Karapınar Mahallemizi ziyaret ederek TOKİ Konutları sakinleriyle bir araya geldik. Aksayan hizmetlerin ve yaşanan problemlerin çözümü için 31 Mart’tan sonra Karapınar’a hizmeti getirmek için var gücümüzle çalışacağız.

Yenilik Partili Ortatape'den 'Ücretsiz Doğalgaz' Çıkışı Yenilik Partili Ortatape'den 'Ücretsiz Doğalgaz' Çıkışı

Bizleri misafir eden Karapınar Mahalle Muhtarımız Mustafa Gazi Uzun’a ve tüm mahalle sakinlerimize teşekkür ediyorum."dedi.

Başkan Adayı Alp Karapınar TOKİ bölgesini ziyaretinin yanı sıra dün otogar esnafını ziyaret etti, Tatar İş İnsanları buluşmasına katıldı ve HAK-İş ile Demiryolu İş Sendikası çalışanlarıyla düzenlenen etkinliklerde yer aldı.