Özkan alp Haberleri

özkan alp haberleri ve güncel özkan alp gelişmeleri, özkan alp ile ilgili tüm video, özkan alp fotoğrafları ve özkan alp haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp ve partililerle birlikte ‘Odunpazarı Cumhur...

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, seçim ziyaretlerine devam ediyor.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçimler yaklaşırken belediye çalışanlarını ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

YAŞAM

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Hamamyolu, İki Eylül Caddesi ve Yediler Parkı’nı ziyaret etti.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Emek Mahallesi’nde vatandaşların lise talebine ilişkin olarak, 32 derslikli okulun ihale sürecinin...

POLİTİKA

Özkan Alp, Büyükdere ve Gültepe Mahallelerini ziyaret ederek, mahalle sakinleri ile bir araya geldi ve sorunlarını, görüşlerini dinledi.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, EOSB ziyaretinde önemli açıklamalarda bulundu.

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçim çalışmaları kapsamında her gün farklı mahallelerde vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor.

CAN DOSTLAR

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, sokak hayvanlarının korunması için yapılacak özel tesis projesini açıkladı.

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Ramazan ayında gece çalışan esnafları ziyaret etti.

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Sağlık-Sen Eskişehir Şubesi’nin 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine katıldı.

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü sebebiyle bir mesaj yayımladı.

GÜNDEM

31 Mart seçimleri yaklaştıkça yapılması planlanan projelerde gün yüzüne çıkmaya başladı. Eskişehir’in geleceğini şekillendirecek bu önemli seçim öncesinde Ak Parti...

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, Eskişehir Şehir Hastanesi’ni ziyaret ederek sağlık çalışanları ve vatandaşlarla buluştu.

POLİTİKA

AK Parti belediye başkan adaylar Es Mardinliler derneğini ziyaret etti.

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan adayı Özkan Alp, seçim ziyaretlerine devam ediyor.