3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de bilgilendirme çalışmaları gerçekleştirilen polis ekipleri, muhtarlardan ve vatandaşlardan dinlediği sorunları ilgili şube müdürlüklerine iletmek üzere kayıt altına aldı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de polis ekiplerince ateşli silah ve bıçaklarla ilgili gerçekleştirilen çalışmalar sonucunda çok sayıda tabanca, şarjör, kesici-delici alet ve fişek ele geçirilirken, toplam 15 şüpheliye işlem yapıldı.

3 hafta önce ASAYİŞ

Eskişehir'de alkollü olduğu iddia edilen sürücü makas atmak istediği sırada iki otomobile çarptı.

3 hafta önce SPOR

AK Parti Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu, Eskişehirspor İstişare Toplantısı’nın ardından yaptığı açıklamada, “Eskişehirspor’un muhakkak şirketleşmesi ve kurumsallaşması lazım. Eskişehir FK fikri ciddiye alınacak şeyler değildir.” dedi.

3 hafta önce SPOR

Eskişehir’de 3 belediye başkanının ortak girişimi ile düzenlenen ve çok önemli isimlerin katıldığı istişare toplantısı noktalandı. Toplantıdan önemli sonuçlar çıktı.

3 hafta önce EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi ile Sakin Okul Eğitim Kültür ve Sanat Derneği işbirliğinde hayata geçirilen Yeryüzü Ekoloji Okulu’nda ücretsiz olarak gerçekleştirilen atölye çalışmaları kapsamında Mayıs ayı programı başlıyor.

3 hafta önce YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi’nin yerel üretime ve kadınlara verdiği destekler doğrultusunda hizmete sunduğu Kadın Üretici Ürün Satış Noktası, vatandaşlardan yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

3 hafta önce YAŞAM

Eskişehir’e farklı ülkelerinden gelip Anadolu Üniversitesi Türkçe Öğretimi Uygulama ve Araştırma Merkezi’nde (TÖMER) eğitim gören 6 yabancı öğrenci, Eskişehir Meslek Yüksek Okul Aşçılık Bölümü'nde Türk öğrencilerle yemek yaptı.

3 hafta önce KÜLTÜR&SANAT

Tepebaşı Belediyesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla düzenlenecek şenlikte konser verecek olan İki Elin Sesi Var Çocuk ve Gençlik Senfoni Orkestrası, konser öncesi son provalarını yapıyor. Öğrenciler ise tüm Eskişehirlileri konsere davet etti.

3 hafta önce YAŞAM

Çiçekçi esnafı Eskişehir'de hava sıcaklıklarının yükselmesi nedeniyle yazlık çiçek satışlarının erken başladığını ifade etti.