1 hafta önce EĞİTİM

Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) tarafından Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi ev sahipliğinde, 25-26 Nisan 2024 tarihinde düzenlenen “Uluslararası Kalite Güvencesi ve Akreditasyon Konferansına” Eskişehir Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Adnan Özcan katıldı.

1 hafta önce KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir’de hava sıcaklıklarının artması sonrası kent merkezinde daha sık görülmeye başlanan sokak müzisyenleri hem vatandaşların hem de turistlerin ilgisini topluyor.

1 hafta önce GÜNDEM

Odunpazarı Kent Konseyi Başkanı İsmail Kumru ve beraberindeki gönüllüler, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye tebrik ziyaretinde bulundular.

1 hafta önce YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Sazova Bilim Kültür ve Sanat Parkı’nda düzenlenecek 9. Çocuk Şenliği’ne çocuklar ve ailelerini davet etti.

1 hafta önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Tepebaşı Belediyesi Meclis Üyeleri, Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce’ye hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

1 hafta önce EKONOMİ

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından Hastalıktan Ari İşletme Sertifikası almaya hak kazanan işletmeye sertifikası teslim edildi.

1 hafta önce GÜNDEM

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Milletvekili Dr. Jale Nur Süllü, “Dünya Veteriner Hekimler Günü” vesilesi ile yaptığı açıklamasında, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanlığı'na veteriner hekimlerin sorunları, talepleri ve özlük haklarıyla ilgili Meclis Araştırması açılması önergesi ile birlikte Tarım ve Orman Bakanı’nın yanıtlaması talebiyle soru önergesi sunduğunu paylaştı.

1 hafta önce SPOR

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Karate Müsabakaları ve Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası'nda elde edilen başarılar ile Anadolu Üniversitesi sporcuları toplamda 7 madalya ve 1 kupa kazandı.

1 hafta önce SAĞLIK

Özel Ümit Batıkent Hastanesi Göğüs Hastalıkları Uzmanı Dr. Murat Yüzüak, göğüs hastalıkları ve alerjik reaksiyonların nedenleri ve tedavi yöntemleri hakkında bilgi verdi.

1 hafta önce GÜNDEM

Eskişehir’e gelen Kırım Tatar Türk Halkının Lideri ve Ukrayna Milletvekili Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu, adını taşıyan Odunpazarı Belediyesi Mustafa Abdülcemil Kırımoğlu Kırım Tatar Müzesi ve Eskişehir Kırım Derneği'ni ziyaret etti.