Eskişehirspor Taraftarlar Birliği (ETB) Başkanı Murat Diri, geçtiğimiz aylarda yaptığı bir paylaşım nedeniyle 6222 sayılı kanun gereğince tribünden uzaklaştırma cezası almıştı.

Bu cezanın geride kalan günlerden sonra kaldırıldığı ve Diri'nin bu hafta sonu oynanacak olan Yomra maçında çok özlediği tribünlerdeki yerini alacağı öğrenildi.

Eskişehirspor'a Kelkit maçının ardından bir güzel daha haber geldi. Murat Diri'nin tribün cezasının bitmesinin ardından galibiyetin ardından ikinci heyecan ve sevinç yaşayan taraftar ise, sosyal medyada Yomra maçında tüm tribünlerin doldurulması için kampanya başlattı.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan Nefer Tirbünü; "Eskişehirspor Divan Başkanlığı yapmış, Eskişehirspor İcra Kurulu üyeliği yaparak transferin açılmasında rol almış, Eskişehirspor Taraftarlar Birliği Başkanımız, Tribün liderimiz Murat DİRİ'in 6222 yasağı kalkmıştır. Bu süreçte Eskişehirspor tribünlerine destek olan Ak Parti İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan ve Av. Pınar Turhanoğlu hanımefendiye çok teşekkür ederiz. Eskişehirspor davası yaşayacak..." ifadelerine yer verildi.