Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde gerçekleşen prömiyere, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt’un yanı sıra çok sayıda Eskişehirli tiyatro sever katıldı.

Odunpazarı Belediye Tiyatrosu’nun yeni oyununda Uşak, Kral ve aslında hiç olmayan ötekilerin hikâyesi anlatılıyor. Abdullah Çiftci ve Hüseyin Demir’in rol aldığı Uşak, Kral ve Ötekiler’i, Süleyman Karaahmet’in yazdı. Elçin E. Karaahmet’in yönetmenliğini yaptığı oyunun, dekor ve kostüm tasarımını Çiğdem Öztürk üstleniyor. Oyunun; ışık tasarımı Kuthan Gökkaya, müzikleri ise Hüseyin Demir’e ait.

Uşak, Kral ve Ötekiler’in prömiyerinde konuşan Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, oyunda emeği geçen herkese teşekkür etti. Başkan Kurt, “ Odunpazarı Belediye Tiyatrosu bugün yine iyi oyunlarından birini çıkardı. Oyunda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Hepinizin ellerine sağlık. Bu oyun Odunpazarı Belediye Tiyatrosu tarafından üretilen bir oyun. Senaryosundan, ışığına, kostümüne kadar onların emeği var. Hepsine teşekkür ediyorum”dedi.

Uşak, Kral ve Ötekiler, aylık program dahilinde saat 20.00’de Hasan Polatkan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunda 12 yaş sınırlaması bulunuyor. Oyunun biletleri biletinial.com ve Hasan Polatkan Kültür Merkezi Kültür Merkezi gişesinden temin edilebilinir.