AK Partili Albayrak: "Raylı Sistemlerin TOGG'u Eskişehir'de Üretiliyor" AK Partili Albayrak: "Raylı Sistemlerin TOGG'u Eskişehir'de Üretiliyor"

Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, Yıldıztepe Kooperatifi tarafından 6 Şubat depremlerinde hayatını kaybedenleri anmak için düzenlenen törene katıldı. Saat 04.17’de Ulus Anıtı önünde düzenlenen törende, Tepebaşı Aramak Kurtarma (TAK), vatandaşlar da yer aldı.
Depremde hayatını kaybedenler anısına saygı duruşunda bulunulmasının ardından bir konuşma yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç, “Töreni düzenleyenlere teşekkür ediyorum. Depremde kaybettiklerimizi saygı ile anıyorum, kalanlara sabırlar diliyorum. Acımız çok büyük, bir daha böyle bir felaketi yaşamamayı diliyorum. Hem 17 Ağustos depremini hem de geçtiğimiz yılki depremi yaşayan biri olarak çok üzüldüm, acıyı derinden hissettim. Geçtiğimiz yıl depremin hemen ardından bölgeye giden ilk belediyelerden birisiyiz. Tepebaşı Belediyemizin ekipleri, depremden etkilenen Gaziantep’in İslahiye ilçesine gitti, aşevi hizmeti verdi. Daha sonra ise Hatay’ın Samandağ ilçesine oluşturduğumuz mobil ağız diş sağlığı aracımızı ve uzman ekiplerimizi gönderdik ve oradaki vatandaşlarımıza hizmet verdik. Orada 2,5 aylık bir sürede yaklaşık 3 bin 500 vatandaşımızın kontrol ve diş tedavilerini gerçekleştirdik. Türkiye, deprem kuşağında olan bir ülke, hepimize bu anlamda düşen çok büyük görevler var. Bunun bilincinde hareket etmeliyiz. Diliyoruz bu tür felaketler olmasın. Burada olan herkese de saygılarımı sunuyorum” dedi.