Mevcut Tepebaşı Belediye Başkanı olan ve 2024 yerel seçimlerinde CHP'nin yeniden Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olan Ahmet Ataç ilk seçim iletişim ofisini Hoşnudiye mahallesinde açtı. Güneşli bir günde, ferah bir lokasyonda açılışı yapılan seçim iletişim ofisinin açılış törenine ilgi çok yoğundu.

Ahmet Ataç'ın ve Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hoşnudiye'de açılan seçim iletişim ofisinin açılış törenine vatandaşların olduğu kadar CHP'nin yerelde, üst düzey kurmaylarının da katılımı oldukça yoğundu. Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce ve CHP Eskişehir Milletvekilileri Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve İl Başkanı Talat Yalaz törende yerlerini alan isimlerdi.

Tepebaşı Belediyesi'nde uzun yıllardır halkın sevigisini kazanan Ahmet Ataç bir kez daha aday olması ve yerel seçimlerin gidişatı hakkında konuştu.

D93 B8110 8 A30 4 B32 B20 F 2 D92 C4 C7059 A 2

Ataç; "Bütün Türkiye Eskişehir olsun, yolumuz açık olsun!"

Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir" Başkan Ataç: "En İyi Siyaset En İyi Hizmettir"

Ahmet Ataç;

"Önümüzde bir seçim var. Yalnızca beni değil umarım üçümüzü de seçeceksiniz. 15'imizi de seçeceksiniz. Hiç merak etmeyin Tepebaşı'nda Ahmet Ağabeyiniz var!

20 yıldır beraberiz, artık birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Çok fazla bir şey söylemeye gerek yok. Biz özgür ve demokrat bir şehir yaratmak için hep çabaladık. Bu süreçte bize çok destek verdiniz.

1923'te Büyük Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk Cumhuriyeti kurdu. Cumhuriyetin 100. yılında Eskişehir'e bir kadın belediye başkanı çok yakışır. Ayşe Ünlüce bu şehre çok yakışır!

Seçimlerde bir harita çıkıyor televizyonlarda. O haritada, Türkiye'nin göbeğinde bir kırmızı renk oluyor. Biz o rengi sizlerle birlikte oraya çaktık. Karşımızdakiler hayal satıyorlar. Biz ise neler yaptık, ne yaptığı anlatmaya çalışıyoruz. Biz sadece kendimizle yarışıyoruz.

Bu kent parayla satılmaz, bu kentte rant yoktur. Bizim halkımız onurludur, parayı şöyle eliyle iter. Ben size bir de söz veriyorum. O haritada o kırmızı nokta hep kalacak.

Tepebaşı'nda ne umutsuz ne ümitsiz insan var. Çünkü Tepebaşı'nda Tepebaşı Belediyesi var. Belediyecilik ibadet gibidir. Biz dostlarımızın duası için buradayız ve bu işi yapıyoruz.

Sevdiğim bir slogan var onunla bitireceğim. Bütün Türkiye Eskişehir olsun, yolumuz açık olsun!" dedi ve konuşmasını sonlandırdı. Konuşması ardından büyük kalabalığa doğru bir beyaz güvercin uçuran Ataç, büyük alkış aldı.