2023 yılı değerlendirilmesini yapıldığı toplantıda, ASKON Genel Başkan Yardımcıları ve İl Başkanları tecrübe aktarımlarında bulundular. Üye ilişkileri, yurtiçi ve yurtdışı ticaretlerinin yanı sıra kamuya fayda sağlayan sosyal, kültürel ve aile odaklı çalışmaların da ele alındığı toplantıda önemli bilgiler paylaşıldı.

Genel Başkan Yardımcıları Alparslan Uçar ve Erdi Çapar, ASKON Eskişehir şubesinin kuruluş aşamasından itibaren deprem bölgelerindeki arama-kurtarma ve yardım faaliyetlerine yoğun katılımını, kısa süre içinde 140 üyeye ulaşmasını ve Türkiye'nin gündem yoğunluğuna rağmen Eskişehir'e getirdiği hareketin ASKON Genel Merkezi tarafından yakından takip edildiğini vurguladılar.

ASKON Eskişehir Şube Başkanı Ali Semih Ünlü, katılımcılara gerçekleştirmeyi planladıkları projeler hakkında bilgi verirken, ASKON ailesinin bir araya gelmesi ve iş dünyasının geleceğini şekillendirmek için birlikte çalışma azmiyle dolu bu anlamlı etkinlik için, Eskişehir'e verdikleri önem ve ziyaretleri için teşekkürlerini iletti.

Toplantının sonunda, katılımcılar Türkiye - Ermenistan futbol maçını coşkuyla izleyerek programı tamamladılar.