Toplantı Haberleri

toplantı haberleri ve güncel toplantı gelişmeleri, toplantı ile ilgili tüm video, toplantı fotoğrafları ve toplantı haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışma yapan ekipler, 10 farklı mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

GÜNDEM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, Ankara’da düzenlenen Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Encümen Toplantısı’na katıldı.

GÜNDEM

Eskişehir İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Vali Hüseyin Aksoy'un Başkanlığında yapıldı.

GÜNDEM

Muhtarlarımızla Yeni Yüzyıla Adım Adım Çalıştayı Vali Hüseyin Aksoy ve İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Aktaş'ın katılımıyla Anadolu Üniversitesi'nde gerçekleştirildi.

GÜNDEM

Tarım ve Orman Bakanlığı Su Yönetimi Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan, Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğünce organize edilen İl Su...

ASAYİŞ

Eskişehir’de polis ile halk arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi amacıyla çalışma yapan ekipler, 10 farklı mahallenin muhtarıyla toplantı yaptı.

İLÇELER

Eskişehir'de İnönü Belediye Başkanlığı tarafından muhtarlarla istişare toplantısı yapıldı.

SPOR

Eskişehirspor'da, 25.06.2024 Salı (dün) günü gerçekleştirilen Yönetim Kurulu ve İdari Organlar toplantısında 3 ana gündem maddesi masaya yatırıldı.

YAŞAM

Eskişehir’de Turizm Sezonu Hazırlık ve Değerlendirme Toplantısı gerçekleştirildi

YAŞAM

Eskişehir Müdahale Arama Kurtarma Gönüllü Ekipleri (ESMAK) proje toplantısına başkanlık yapan Vali Hüseyin Aksoy, "Donanımlı ve müdahaleye hazır, gönüllülük esasına...

ASAYİŞ

Eskişehir'de birçok mahalle muhtarının katılımı ile gerçekleştirilen muhtarlar toplantısında bulunan polis ekipleri yaşanan sorun ve sıkıntılarla ilgili görüş alışverişlerinde bulundu.

EKONOMİ

Tepebaşı Geri Dönüştürülebilir Atık Toplayıcıları Sosyal İşletme Kooperatifi’nin (GESİKOOP) Genel Kurul Toplantısı yapıldı.

EĞİTİM

Eskişehir İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nde “Eskişehir’de Süt Sığırcılığını Geliştirme” eğitim toplantısı düzenlendi.

EĞİTİM

Bursa Teknik Üniversitesi (BTÜ) öncülüğünde 'Teknik Üniversiteler Birliği' kuruluyor.

EKONOMİ

Eskişehir Sanayi Odası tarafından hayata geçirilen Birimiz, Hepimiz; Eskişehir’iz İstişare Toplantısının ikincisi gerçekleştirildi.

EKONOMİ

Eskişehir sanayisinin ortak problemlerini, sıkıntılarını ve taleplerini, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) milletvekilleri ile il yönetimine birinci ağızdan aktarmak üzere Birimiz,...