Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un Emek'te ikinci seçim iletişim ofisi ılışındaki önemli konuklardan biri de CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce'ydi. Ayşe Ünlüce açılış kurdelesinin kesimi öncesinde kürsüde söz aldı. Ünlüce konuşmasında önemli açıklamalara imza attı. Ayrıca Ayşe Ünlüce'ye Emek Mahallesi sakinlerinin ve özellikle çocukların ilgisi büyüktü.

Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli" Milletvekili Süllü: "Veteriner Hekimlerin Özlük Hakları İyileştirilmeli"

D S C04938

Ayşe Ünlüce konuşmasında;

"İşte bu ön kısma toplanan çocuklar ile yeni Eskişehir'i inşa edeceğiz. Şimdi görüyoruz ki gençler umutsuz, emekliler mutsuz, kadınlar mutsuz, kimsenin bir umudu kalmamış. Ciddi bir istihdam ve işsizlik sorunu var. Biz bu sorunların içinde sudan sorunlarla uğraşıyoruz. Sanki ülkenin bütün sıkıntılarına, sorunlarına kulağımızı tıkadık. Sudan sebepler ile uğraşıyoruz. Buna, bu saçmalıklara izin vermeyeceğiz.

Biz bu şehrin geleceğini düşünüyoruz. Dünya değişiyor, Eskişehir değişiyor. Biz de bu değişime ayak uyduracağız ve projelerimizi hayata geçireceğiz. Eskişehir'i bulunduğu durumdan çok daha ilerisine taşıyacağız.

Bu kadar yoksulluğun, sıkıntının içinde biz sizlere söz veriyoruz. Önümüzdeki beş yıl içinde üç başkan sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde; Mahalle muhtarlarımız ile mahalle temsilcilerimiz ile birlikte kurduğumuz güçlü ağlarla vatandaşımızı bu durumdan kurtaracağız. Bu şehirde kimse yatağa aç girmeyecek! Herkes bu şehirde sosyal dayanışma olduğunu, halkçı belediyecilik olduğunu bilecek.

Sizlere söz veriyorum benim belediye başkanlığım sürecinde Eskişehir'de hiçbir hemşehrimiz yatağına aç girmeyecek. Bu şehre bir kadın eli, kadın şefkati ve anne eli değecek. Bunların garantisi benim!" ifadelerine yer verdi. Ünlüce'nin konuşması Emek'te toplanan kalabalıktan büyük alkış aldı.