Serdar Ulucan'dan 'İkinci Kadir Şeker Vakası' Çıkışı Serdar Ulucan'dan 'İkinci Kadir Şeker Vakası' Çıkışı

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce, Eskişehir basını ile kahvaltı etkinliğinde bir araya geldi. Ünlüce kahvaltının ardından kısa bir konuşma yaptı. Daha sonra ise basından gelen soruları yanıtladı.

Ayşe Ünlüce'nin konuşmasında dikkat çeken detaylardan biri de başkan seçildiği takdirde önümüzdeki 5 yıllık periyotta yapacağı projeleri anlatacağı lansmanın tarihi oldu. 10 Mart'ta Ayşe Ünlüce bir proje lansmanı düzenleyecek ve bu lansmanda Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı olarak Eskişehir'e neler kazandırmak istediğini anlatacak.

Ünlüce'nin açıklayacağı projeler arasında; kentsel dönüşüm ve imar düzenlemesi, şehir trafiğine yönelik projeler, kent kalkınmasına yönelik adımlar ve halkın refahını artırmak üzere çalışmalar olması bekleniyor.

Özellikle ekonomik durumu yerinde olmayan vatandaşlar için yapılacak sosyal konutlar, bazı mahallerde kat artırımı verilmesi ve kuşak yollar ile Eskişehir trafiğinin düzenlenmesi konularında Ünlüce çok özel projelerle kamuoyunun karşısına çıkacak.

Ayşe Ünlüce kahvaltı sonunda Eskişehir yerel basınının temsilcileri ile selfie çektirmeyi de ihmal etmedi. Bu fotoğraf esnasında ortaya renkli görüntüler çıktı.

71A30Dff Cedc 427A 8A45 De1483B4Ee14