Açıklama Haberleri

açıklama haberleri ve güncel açıklama gelişmeleri, açıklama ile ilgili tüm video, açıklama fotoğrafları ve açıklama haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

Bağımsız Cumhuriyet Partisi (BCP) Genel Başkanı Hakkı Karğın, Türkiye'nin ve dünyanın mevcut durumuna dair önemli açıklamalarda bulundu.

ASAYİŞ

Tepebaşı Belediyesi tarafından yapılan açıklamada son günlerde gerçekleşen telefonla dolandırıcılık olaylarına karşı uyarıda bulunuldu.

GÜNDEM

Demiryol-İş Sendikası Eskişehir Şube Sekreteri Hüseyin Çakmak aracılığı ile, Eskişehir Demiryol-İş Sendikası Şubesi TÜRASAŞ ile ilgili bir basın açıklaması yaptı.

GÜNDEM

Anadolu Aslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Eskişehir Şubesi, yönetimden gelen toplu istifalar sonrasında bir basın açıklaması ile bu duruma açıklık...

GÜNDEM

ESOGÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi ile ilgili geçtiğimiz hafta ortaya atılan 'skandal' iddialarına ESOGÜ'den kurumsal düzeyde yanıt geldi.

CHP'li Han eski Belediye Başkanı Erdal Şanlı resmi X hesabı üzerinden bir açıklama yaptı. Şanlı'nın sitemkar açıklaması dikkat çekti.

SAĞLIK

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES) Eskişehir Şubesi "Ebeler Günü" nedeniyle bir basın açıklaması yayınladı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediyesi’nin logosunun değişmesiyle ilgili yaptığı bir konuşmada; “Türkiye artık bir Türk-İslam devletidir.” dedi.

SPOR

Eskişehirspor Başkanı Erkan Koca, Eskişehirspor'un, 1926 Polatlı Belediyespor’u evinde ağırladığı maçta mağlubiyet sonrası yaşananlardan dolayı taraftarlardan özür dilediği bir mesaj...

GÜNDEM

Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy, "İlimizin turizm sektörünün daha ileri seviyelere taşınması noktasında çalışmalarımıza devam etmekteyiz." dedi.

GÜNDEM

31 Mart Yerel Seçimleri'nde Sivrihisar Belediye Başkanı seçilen Habil Dökmeci, seçim sonrası ilk açıklamasını yaptı.

POLİTİKA

25 yıldır Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, 31 Mart Yerel Seçimleri sonrası açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz yıllarda şehrimizin uzun yıllardır Kaymazda siyanürle altın çıkartma faaliyetleri sürdürülen altın madenleri ocaklarına karşı mücadelemiz sonrası ise bölgenin tarımsal...

Prof. Dr. Gaye Usluer, Tepebaşı Belediyesi Başkan Aday Adaylığını açıkladı.

CHP'li Habil Dökmeci, Sivrihisar Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusunu yaptı.