Sarıkaya’nın yaptığı açıklamayı talihsiz bir açıklama olarak değerlendiren berber ve kuaförler, bu açıklamanın tüm meslektaşlarını kapsamadığını, aksine bu beyanatın kendilerini zor duruma soktuğunu ifade ettiler.

Sıcak Havalar Pazar Tezgahını Ucuzlattı Sıcak Havalar Pazar Tezgahını Ucuzlattı


Bu açıklamanın kendilerini özellikle maliyenin üzerlerinde olumsuz etki yaratacağını, düşünmeden yapılan bir açıklama olduğunu değerlendirdiler.


“Bazı meslektaşlarımız bayram öncesi müşteri yoğunluğu yaşamış olabilirler. Ama bunu genellemek doğru değil. Çoğu meslektaşımız geçmiş bayramlar öncesi gelen müşterileri aradılar. Normal bir günden farkı olmayan müşteri yoğunluğu yaşadılar. Yarın maliyeden görevliler geldiğinde ‘Oda Başkanınız bayram öncesi çok yoğun bir tempo ile çalıştık. Geçmiş bayramlara nazaran daha haraketli bir dönem geçirdik. Bu kadar yoğun geçeceğini tahmin etmiyorduk’ açıklamasını dikkate aldıklarını belirterek bizlerden vergi kaçırdığımızı iddia etseler ne diyeceğiz?” dediler.


Berber ve kuaförler, “Gürdal Sarıkaya bayram öncesi çok müşteri yoğunluğu yaşamış olabilir. Keşke bu açıklamayı yapmadan önce bizlerle görüş alışverişinde bulunsaydı. Bizde normal günlerden farklı bir yoğunluk yaşamadığını söylerdik.” diye ciddi tepki gösterdiler.