Eskişehirli Futbol Adamından Büyük Başarı Eskişehirli Futbol Adamından Büyük Başarı

Eskişehir SAL Play-Off etabında istediği sonuçları alamayan Beylikovaspor teknik direktör değişikliğine gitti. Beylikovaspor yönetimi takımı genç ve başarılı teknik adam Kerem Erdem'e emanet etti.

Takımın başında antrenmanlara çıkmaya başlayan Kerem Erdem, geçmişte alınan istenmeyen sonuçlara rağmen olumlu bir hava olduğunu söyledi. Kalan 4 maçı kazanmak ve Bölgesel Amatör Lig'e yükselmek istediklerini de söyleyen Kerem Erdem, "Henüz bir şey bitmiş değil, 4'te 4 yaparak bu gruptan çıkmak istiyoruz." dedi.

Genç teknik adam daha önce Eskişehir Süper Amatör Lig'de Eskişehir Demirspor'u şampiyon yapmıştı. Yine Bozuyük Vitraspor ile BAL Play-Out'a kadar yükselme başarısı gösteren ve finalde bir üst ligi kaçıran Kerem Erdem ve ekibi bu defa Beylikovaspor ile Bölgesel Amatör Lig'e çıkmak istiyor.

Kerem Erdem son olarak Eskişehirspor U14 takımını çalıştırıyordu. Eskişehirspor U14 takımı Erdem'in göreve gelmesiyle iyi bir ivme yakalamıştı. Kerem Erdem Eskişehirspor U14'ten ayrılırken tüm Eskişehirspor yönetimine de teşekkürlerini iletti.