Eskişehirspor zorlu Yomra deplasmanından bir puanla döndü.

Siyah kırmızılılar, karşılaşmaya Kayacan Erdoğan, Ömer İnan, Mehmet Taşçı, Mustafa Çağlayan, Tufan Kelleci, Serdar Sudun, Yunus Emre Alagöz, Tolga Yakut, Melih Bostan, İlker Sayan ve Onur Arı kadrosuyla başladı.

Ev sahibi Trabzon ekibi ise sahada Furkan Keleş, Hüseyin Sürmeneli, Enes Filiz, Berkan Aytaç, Zafer Ergün, Uğur Kurt, Ökkeş Karaoğlu, Mustafa Yılmaz, Furkan Mızrak, Yunus Karadağ ve Hasan Kaşıkara ilk on biri ile yer aldı.

MUHTEŞEM BAŞLANGIÇ

Karşılamaya hızlı bir başlangıç yapan Eskişehirspor, girdiği pozisyonlardan ilkini 17. Dakikada Mehmet Taşçı ve 22. Dakikada İlker Sayan ile gole çevirdi. Maçta 2-0 öne geçen Eskişehirspor, Mustafa Yılmaz’ın golü ile 1 farklı üstünlüğe düşerken, farkı2’ye ilk yarının uzatma anlarında Onur Arı ile çıkardı. Siyah Kırmızılı ekibimiz bu golle ilk yarıyı 3-1 önde tamamladı.

İKİNCİ YARI KABUSA DÖNDÜ

Maçın ikinci yarısına iyi başlayan bu kez ev sahibi ekip oldu. 53. Dakikada Ökkeş Karaoğlu takımının kazandığı penaltı vuruşunu gole çevirerek farkı yeniden 1’e indirdi. 3-2’nin ardından ataklarını sıklaştıran Yomra beraberlik golünü 75. Dakikada yine Mustafa Yılmaz’ın ayağından buldu. Maçın eşitlenmesinin ardından her iki takımın da üstünlük çabaları sonuç vermedi ve maç 3-3’lük beraberlikle noktalandı. Eskişehirspor 1 puanla haftayı kapatıp puanını 23 yaptı.