Milli Gurur Sümeyye Yine Göğsümüzü Kabarttı Milli Gurur Sümeyye Yine Göğsümüzü Kabarttı

21.04.2024 Pazar günü, saat 15.00’te oynanacak olan Eskişehirspor - 1926 Polatlı Belediyespor müsabakası Es Es'in Bölgesel Amatör Lig'den yukarıya çıkabilmesi adına son şansı olarak görülüyor.

Ligin bitimine 4 hafta kala Eskişehir Yeni Atatürk Stadyumu'nda oynanacak maç şampiyonluk düğümünü çözebilir. Zira konuk 1926 Polatlı Bld. Spor 22 hafta sonunda 51 puanla grubun zirvesinde yer alıyor. Son dönemde ağır yaralar alan ve 3. soraya kadar gerileyen temsilcimiz Eskişehirspor ise 46 puanda.

Eskişehirspor Polatlı karşısında 3 puan elde edemezse şampiyonluk şansını tamamen başka baharlara bırakmış olacak. Es Es'in 3 puan elde etmesi halinde ise Polatlı Bld. Spor, Alaplı Bld. Spor ve Eskişehirspor arasındaki şampiyonluk yarışı son 3 haftaya taşınacak.

Eskişehirspor'un şampiyonluk şansı görece azalmış olsa da umutları son 3 haftaya taşımak için Polatlı Bld. Spor maçı hayati önem taşıyor.

Es Es bu kritik maça Teknik Direktör Yiğit Cumalı yönetiminde çıkacak. Yarın oynanacak mücadelede tribünlerin önemli ölçüde dolu olması bekleniyor.