Ligde zor günler yaşayan Eskişehirspor, konuk olduğu lider karşısında tutunamadı. Her iki devrede de yediği gollere engel olamayan Eskişehirspor Akdeniz’den eli boş döndü.

Zorlu karşılaşmaya kalede Efehan Kaptan, Muhammet Yahya Akbulut, Hasan Ulaş Uygur, Arda Okumuş, Onur Arı, Metehan Toprak, Eray Ertorun, Eren Altıntaş, Yunus Emre Alagöz, Bartu Göçmen ve Hasan Alp Altınoluk kadrosuyla sahada yer aldı.

Ev sahibi Yeni Mersin İdman Yurdu ise Taygun Vurgan, Christofer Gürkan David, Erdem Onur Beytaş, Metin Yüksel, Abuzer Gaffar Toplu, Sertaç Güzel, Özkan Zileli, Aziz Aksoy, İbrahim Konuksever, Aslan Gök ve Umut Aydın kadrosuyla sahaya çıktı.

SON DAKİKADA GOL

İlk yarı boyunca rakip ekibe pozisyon vermeyen Eskişehirspor, ilk yarı bitti derken bir yan toptan kalesinde golü gördü. Ceza sahasına doldurulan topa hatalı bir çıkış yapan Kaleci Efehan, İbrahim’im kafa vuruşuyla topu ağlarında gördü. Golün ardından maçın santrası yapılmadan ilk yarı sona erdi.

İKİNCİ YARIDA ÇABALAR SONUÇ VERMEDİ

Maçın ikinci yarısı ev sahibi ekibin atakları ile başladı. 52. Dakikada ise el gerekçesi ile maçın hakemi tarafından verilen penaltı kararı sonrası topun arkasına geçen Umut Aydın farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. 2. Golün ardından toparlanan ve rakip kaleye giden Eskişehirspor’da 80. Dakikada Onur Arı’nın kafası direğe takıldı. Sonraki dakikalarda da çabalar sonuçsuz kalınca Eskişehirspor bu haftayı da puansız kapattı.