Eskişehir medyasına yepyeni bir soluk getirecek olan “Çarpışma” isimli program başlıyor. Eskişehir’in en güçlü dijital haber organlarının bir araya gelerek oluşturduğu program, Eskişehir’de bugüne kadar yapılmış en özgün yapım olarak öne çıkacak.

Eskişehir Haber Ajansı, Eskişehir.Net, Esgazete ve Esgündem26’ın yer aldığı programda şehrin tanınmış gazetecileri gündemi yorumlayarak Eskişehir’e bambaşka bir bakış açısı getirecek.

“Çarpışma” isimli programda Eskişehir Haber Ajansı (EHA) Grup Başkanı Soner Yüksel, Genel Yayın Yönetmeni Sedat Aydoğan, Eskişehir.Net Medya Grup Başkanı Cihan Yıldırım, Esgazete Sorumlu Yazı İşleri Müdür Şenay Yıldırım ve Esgündem26 Sorumlu Yayın Koordinatörü Soner Uçak, şehre dair yorum, analiz ve eleştirileri ile ekranda olacak. Programın moderatörlüğünü ise, Eskişehir.Net Haber Koordinatörü deneyimli gazeteci Tarkan Demir yapacak.

AYNI ANDA TÜM MECRALARDA OLACAK

Eskişehir’de ilk kez hayata geçecek olan yayın, yine bir ilk olarak Eskişehir’in sosyal mecralarında aynı anda canlı olarak yayınlanacak. Yayın başladığından itibaren 4 ayrı medya kurumu sosyal mecralarından programı canlı olarak Eskişehirlilere sunacak. “Çarpışma” haftada iki gün sizlerle olacak. Her Çarşamba ve Cumartesi günleri canlı olarak sunulacak olan program şehrin gündemini belirleyecek.