Eskişehirspor Evindeki Son Maçı Rahat Kazandı Eskişehirspor Evindeki Son Maçı Rahat Kazandı

Eskişehirspor resmi hesabından Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın büyük desteği ile eski futbolcusu Mehmet Murat Uçar dosyasının kapandığını açıkladı. Mehmet Murat Uçar, Eskişehirspor'un geçtiğimiz sezon devre arasında transfer tahtasını açtığı dönemde kulübe alacaklarından dolayı ihtarname çekerek tahtanın yeniden kapanmasına yol açmıştı.

Bu hadise sonrası da Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya devreye girmiş ve futbolcu muvaffakatname karşılığında alacak davasından vageçmiş ve transfer tahtası yeniden açılmıştı.

Şu an Eyüpspor'da forma giyen Murat Uçar bu kez de muvaffakatnamede belirtilen bedelin ödenmesi için işlem başlattı. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya ise Mehmet Murat Uçar'ın alacaklarını ödeyerek Eskişehirspor'u bu borçtan kurtardı ve kulübe büyük bir jest yaptı.

Konu ile ilgili Eskişehirspor'dan yapılan yazılı açıklama ise şu şekilde;

"Kulübümüz geçtiğimiz sezon devre arasında Trabzonspor dosyasını kapatarak transfer engelini kaldırmıştı. Ancak eski oyuncumuz Mehmet Murat Uçar, mahkeme kararıyla transfer tahtasını tekrar kapattırmıştı. Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'nın desteğiyle Uçar'dan muvafakatname alarak transfer engelimiz ortadan kalkmıştı. Bugün itibariyle Murat Özkaya, Mehmet Murat Uçar dosyasını 1 milyon 500 bin TL ödeyerek borçlu dosyamızı kapatmıştır. Eskişehirspor camiası olarak Eyüpspor Başkanı Murat Özkaya'ya teşekkür ediyor, Süperlig yolunda başarılar diliyoruz."