Belediye Haberleri

belediye haberleri ve güncel belediye gelişmeleri, belediye ile ilgili tüm video, belediye fotoğrafları ve belediye haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Dt. Emine Edizgil, Eskişehir Haber Ajansı'na (EHA) konuk oldu. Edizgil konuk olduğu bu söyleşide;...

YAŞAM

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, belediye personeli ile iftar davetinde bir araya geldi.

YAŞAM

Tepebaşı Belediyesi'nin her yıl Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği ve farklı mahallede gerçekleştirdiği iftar etkinliğine iki mahallede 8 bin kişi...

POLİTİKA

Cumhur İttifakı Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Özkan Alp, seçimler yaklaşırken belediye çalışanlarını ilgilendiren açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Tepebaşı Belediyesi’nin Almanya’dan kardeş şehir olan Treptow-Köpenick Belediyesi, Tepebaşı'nın örnek projelerini inceledi.

EĞİTİM

Tepebaşı Belediyesi’nin iklim değişikliği ile mücadele kapsamında hayata geçirdiği “Tepebaşı İklim Sözcüleri” programı kapsamında düzenlenen ‘Tepebaşı Belediyesi İklim Sözcüleri ile...

POLİTİKA

Saadet Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fesih Bingöl, Nebi Hatipoğlu'nun Ülke TV'deki açıklamalarına sert çıktı.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, ziyaret ettiği Çamlıca Mahallesi’nde esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

YAŞAM

Eskişehir’de bir belediye otobüs şoförü, engelli bireyin araca binmesine ve inmesine bizzat yardım ederek örnek davranış sergiledi.

GÜNDEM

2013 yılından bu yana amatör spor kulüplerine nakdi yardım desteği yapan Büyükşehir Belediyesi, bu yıl futbolun yanında bir ilke imza...

İLÇELER

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde yaşayan vatandaşlar, belediyeye ait atıl durumdaki bazı binaların tehlike ve pislik saçtığını iddia ederek çözüm istedi.

POLİTİKA

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Nebi Hatipoğlu, şehrin altyapısı üzerinden belediyeyi eleştirdi.

POLİTİKA

Eskişehir’e birtakım ziyaretler için gelen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, "Ben şu ana kadar kentsel dönüşümü kendisine...

POLİTİKA

AK Parti Odunpazarı İlçe Başkanı Ümit Sezer, ilçe başkanlığı adına önemli açıklamalarda bulundu ve Odunpazarı Belediyesi'ni hedef aldı.

POLİTİKA

AK Parti'nin Eskişehir'deki Büyükşehir, Tepebaşı ve Odunpazarı Belediye Başkan adayları birlikte Türk Ocağı'na ziyarette bulundu.

KÜLTÜR&SANAT

Eskişehir'de Çifteler Belediyesi'nin gerçekleştirdiği 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında sanatçılar konser verdi.