Seçim Haberleri

seçim haberleri ve güncel seçim gelişmeleri, seçim ile ilgili tüm video, seçim fotoğrafları ve seçim haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


EKONOMİ

Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri sonrası açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM

Eskişehir Tepebaşı'nın, Mahalli İdareler Genel Seçimi'nde yeni muhtarlarını belirledi. İşte 42 mahallenin muhtarları.

POLİTİKA

Eskişehir Yeşiltepe Mahallesi’nde muhtarlık yarışını 3’üncü kez kazanan Meryem Kuş Açıkgöz, mahalle sakinleri tarafından meşalelerle karşılanarak zaferi kutladı.

YAŞAM

Vatandaşlar seçimin ardından alışveriş merkezlerine akın etti. Oy kullanan vatandaşlar Espark AVM'de yoğunluk oluşturdu.

POLİTİKA

31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde, Eskişehir Han kırsal ilçesini kazanan AK Parti ve Bekir Belceli oldu.

POLİTİKA

Çağdaş Gazeteciler Derneği (ÇGD) Eskişehir şubesi, Nebi Hatipoğlu'nun oy verme işlemi öncesinde yaşadığı gerginlik nedeniyle bir açıklama yayımladı.

GÜNDEM

CHP Eskişehir Milletvekili Jale Nur Süllü 31 Mart Yerel Seçimleri'nde oyunu kullandı.

POLİTİKA

Cumhuriyet Halk Partisi Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce sabah saatlerinde oyunu kullanmak için sandığa gitti.

GÜNDEM

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu sabah saatlerinde oyunu kullanmak için sandığa gitti.

POLİTİKA

Eskişehir’de babasının arkadaşı 83 yaşındaki Kemal Mandal’a muhtarlık seçimlerinde rakip olan 35 yaşındaki Mert Çapar, “Baba yarısıdır. Baba dostuyuzdur. Yolumuzu...

YAŞAM

Eskişehir’de sabahın ilk saatlerinde yaşlı ve özel gereksinimle bireylerin oy kullanmak için sandığa geldiği dikkat çekti.

GÜNDEM

Eskişehir Valiliği tarafından açıklanan Mahalli İdareler Genel Seçimleri günü alınacak trafik tedbirlerine göre, kentteki bazı önemli cadde ve sokaklar araç...

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir İl Başkanı Gürhan Albayrak, yaptığı açıklamada AK Parti Eskişehir Teşkilat olarak seçime hazır olduklarını belirtti.

GÜNDEM

Eskişehir Valiliği tarafından yapılan paylaşımda Eskişehir’de seçimin güvenliği 4 bin polis ve jandarma ile sağlanacağı açıklandı.

POLİTİKA

CHP Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Ayşe Ünlüce, Eskişehirlere çağrıda bulunarak sandığa davet etti.

GÜNDEM

Eskişehir'de 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak olan Mahalli İdareler Genel Seçimlerinin huzur ve güven içerisinde yapılması amacıyla düzenlenen “Seçim...