Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Prof. Dr. Yılmaz Büyükerşen, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Kadın Politikaları Başkanı Av. Ünzile Yüksel, Kadın Politikaları Başkan Yardımcıları, İYİ Parti Eskişehir İl Başkanı Emine Edizgil ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı.

Parti olarak tüm illerde başlattıkları, ‘Kapı çal, gönül al’ projesine destek için Eskişehir’e geldiklerini belirten İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Yüksel, “Misafirperverliğiniz için çok teşekkür ederiz. Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener’in de sizlere ve tüm Eskişehirlilere selamlarını iletiyorum. Sizlerin büyük emek ve gayretleriyle Eskişehir gibi şehircilikte çok önemli konuma gelmiş bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyuz” dedi. Yüksel, daha sonra Başkan Büyükerşen’e parti olarak yaptıkları projeler ve çalışmalardan bahsetti.

Nazik ziyaret nedeniyle Yüksel ve İYİ Partili heyete teşekkür eden Büyükerşen, kadınların siyasette büyük bir güce sahip olduğunu hatırlatarak çalışmalarında başarılar diledi.

Eskişehir ve ülke gündemiyle ilgili görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret, günün anısına çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.