Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı”nda düzenlediği etkinlikler ile bayram coşkusunu tüm şehre yaydı. Etkinlikler kapsamında Porsuk Çayı Köprübaşı mevkiinde her yıl büyük heyecana
sahne olan “Durgunsu Kano Gençlik Kupası Yarışları” gerçekleştirildi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı ile Türkiye Kano Federasyonu iş birliğinde düzenlenen yarışlar, Porsuk Çayı’nda sporcuların kıyasıya mücadelesine sahne oldu.


Eskişehirlilerin heyecanla takip ettiği yarışlarda Şişecam Spor Kulübü birinci, Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü ikinci, Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü de üçüncü oldu.

Es Es'te Necati Bombası Es Es'te Necati Bombası


Yarışların tamamlanmasıyla birlikte düzenlenen kupa töreninde kulüp ve sporcuların bayramlarını kutlayarak kupa ve madalyaları; Büyükşehir Belediye Başkanı Ayşe Ünlüce, CHP Eskişehir Milletvekilleri Jale Nur Süllü ve Utku Çakırözer, Türkiye Kano Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve ESKİ Genel Müdürü Oğuzhan Özen tarafından verildi. Başkan
Ünlüce sporcuları gösterdikleri başarılı performans dolayısıyla tebrik etti. Ödül töreni sonrası sporcular ellerinde Türk bayraklarıyla marşlar söylerken, bayramın coşkusunu doyasıya yaşadılar. Tören çektirilen fotoğrafla tamamlandı.

Editör: Buğrahan Doğangil