Eskişehir’de 3 dönemdir Beylikova Belediye Başkanı olarak görev yapan Özkan Alp’in AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesinin ardından buruk bir sevinç yaşayan ilçe sakinleri, “Orada aday gösterildiği için hem sevindik hem de üzüldük.” dedi.

İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması İsmail Candemir'den 3 Mayıs Milliyetçiler Günü Açıklaması


29 Mart 2009 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde AK Parti’den aday gösterilerek Beylikova İlçe Belediye Başkanı seçilen ve halen görevini sürdürmekte olan Özkan Alp, Beylikova’daki 3 döneminin ardından AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi. Bu karar Beylikova sakinlerinin buruk bir sevinç yaşamasına neden oldu. Alp’in hizmetlerinden memnun olduğunu söyleyen Beylikova sakinleri, başkanlarını Odunpazarı'na uğurlamanın hem sevindirici hem de üzücü olduğunu ifade etti. Alp’in yaşlısından gencine herkese çok güzel hitap ettiğini vurgulayan Beylikovalılar, kendisinin Odunpazarı’nda çok güzel işler yapacağına inandığını ve bir kere seçilmesi halinde bir daha gitmeyeceğini düşündüklerini dile getirdi.

“Sayın Alp Bize Biz Olduğumuzu Hissettirdi”

Beylikova’da yaşayan Leyla Cesur, “Özkan başkanımız Beylikova’yı Beylikova yaptı. Şu anda sosyal tesislerimiz var mesela. Bir belediye başkanı tarafından değer verildi. Hani sokakta görse ‘merhaba’ dedi, yanına gittiysek buyur etti. İkramını, çayını, kahvesini hiçbir şekilde bizden esirgemedi. Bize biz olduğumuzu hissettirdi. Biz mesela Odunpazarı’na geçti diye hem sevindik hem üzüldük. Yüzde 50’de kaldı bütün duygularımız.” dedi.