TFF 3. Lig'de  ilk yarının bitimine bir hafta kala puan sıralamasının en alt sırasında bulunan Eskişehirspor, zorlu Elazığ deplasmanından 1 puan çıkardı.

Elazığ Doğukent Stadyumunda oynanan ve Yakup Bakır’ın düdük çaldığı maça Eskişehirspor Efehan Kaptan, Arda Okumuş, Eray Ertorun, Cihangir Çağlıyan, Hasan Ulaş Uygur, Onur Bayramoğlu, Berkay Tanır, Eren Altıntaş, Ynus Emre Alagöz, Onur Arı ve Onurhan Uyanık kadrosuyla çıktı.

Ev sahibi ekip ise sahada Hakan Canbazoğlu, Hasan Ekici, Yüksel Kayaalp, Ensar Çavuşoğlu, Hakkı Şimşek, Mesut Saray, Zeki Korkmaz, Yağızcan Erdem, İzzet Topatar, Ömer Sezgin ve Emre Akgün kadrosuyla sahada yer aldı.

İLK YARIDA GOLLER

Maçın ilk golü ev sahibi ekipten geldi. Henüz 6. Dakikada ceza sahasında topa yükselen Mesut takımını öne geçirdi. Golden sonra toparlanan ve rakip kaleye giden Eskişehirspor Arda Okumuş’un ceza sahasındaki kafa vuruşu ile skoru 1-1’e getirdi. Bu golden sonra ataklarını sürdüren siyah kırmızılılar bu kez Cihangir Çağlıyan’ın sol çaprazdan plase vuruşu ile öne geçti. 44. Dakikada gelen bu gol ilk yarının skoru oldu.

GALİBİYETİ KORUYAMADIK

Maçın ikinci yarısı orta saha mücadelesi şeklinde geçti. Ancak 56. Dakikada ceza sahasına doldurulan topa ikinci direkte yükselen Mesut Saray takımın ve kendisinin 2. Golünü kaydetmeyi başardı.

Sonraki dakikalar, her iki takıma da yeni bir gol şansı vermeyince maç 2-2’lik skorla beraber sonuçlandı.

Böylece Eskişehirspor deplasmandan aldığı 1 puanla 10 puana yükseldi.

Eskişehirspor, ilk yarının son maçını önümüzdeki Pazar günü Nevşehir ile oynayacak.