Eskişehir Genç İş İnsanları Derneği Başkanı Ulaş Entok, seçim sonrası süreçte beklentilerin hayata geçeceği bir dönem beklediklerini söyledi. 
Entok, yaptığı açıklamada şunları söyledi;
“Ülkemiz ve şehrimiz adına son derece önemli bir seçim sürecini ardımızda bıraktık. 

Seçimlerin herhangi bir olaya mahal vermeden, sağlıklı bir şekilde gerçekleşmesinden dolayı büyük mutluluk duyduğumu belirtmek isterim. 

Sandıktan galip çıkarak 13. Cumhurbaşkanı seçilen sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı ve Eskişehir Milletvekili olarak seçilen sayın Fatih Dönmez, Ayşen Gürcan, Utku Çakırözer, Jale Nur Süllü, İbrahim Arslan ve Nebi Hatipoğlu’nu tebrik ediyor, sonuçların tüm vatandaşlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. 

Artık önümüze bakmalı ve aylardır seçim sürecinde bir nevi atalete düşen işlerimize odaklanmalıyız. 

Genç iş insanları olarak ülke ve şehir özelinde dile getirdiğimiz beklentilerimiz güncelliğini korumaktadır. 

Yeni kurulacak iktidar özelinde beklentimiz kur politikasında yaşanan endişeli havanın giderilmesi, güven ortamının sağlanması ve kredi konusunda bankaların uyguladığı katı tavrın hızlıca değişmesidir. 

Eskişehir özelinde ise başta 
- Bor ve Nadir Toprak Elementleri ile ilgili çalışmaların ve cevherlerimizin işlenmesi ile ilgili özel sektöre pozitif ayrımcılık uygulanması, 
- Gemlik limanı bağlantısının hayata geçirilmesi, 
- URAYSİM projesi ve şehir sanayimizin yeni ihtisas alanları ile güçlendirilmesi 
- Sıcak su kaynaklarımızın etkin ve verimli şekilde yatırıma dönüşmesi 
- İlçelerimizdeki turizm potansiyelinin katma değere dönüştürülmesi için gerekli yatırım süreçlerinin hızlandırılmasıdır. 

Ülkenin ve şehrin genç iş insanları olarak üretime, istihdama yapılacak her türlü katkının destekçisi olacağımızı belirtiyor, seçim sonuçlarının tekrar ülkemize ve şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum.”