CHP geçtiğimiz gün aday adayları tanıtım toplantısı yaptı.

Keşke yapmasaydı…

CHP yerel iktidarının adeta kale olduğu bir şehirde, böyle skandal bir iş yapmak zaten dağınık olan parti birliğinin altına dinamit koymaktan başka bir acemilik değil.

Sevgili İl Başkanı,

Çok merak ediyorum saatler çuvala mı girdi, bunu neden iftar saatinde düzenliyorsunuz?

Sen tutmuyorsun belli de CHP’liler veya aday adaylarının içinde oruç tutan, iftar yapma ihtimali olanlar hiç mi hesaba katılmadı?

Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi gibi Büyükşehir Belediyesi’nden istense rahatlıkla alınabilecek bir salon varken bu işi Hasan Polatkan Kültür Merkezi gibi küçük ve taraflı bir salonda yapmak doğru mu?

Salon Odunpazarı Belediyesi’nin olunca Kazım Kurt otomatik olarak ev sahibi olmuyor mu? Zaten Odunpazarı İl Başkanı olarak adlandırılan ve seçim döneminde bu tabuyu yıkması gereken Recep Taşel’in bu mekânı tercih etmesi acaba tesadüf olabilir mi?

Kaldı ki salonda herkesin eleştirdiği ve fark ettiği detayların içinde sayın Taşel var.

Elinde mikrofonla aday adaylarını çağıracak, sürelere müdahale edecek başka kimse bulanamayıp bir il başkanına mı kaldı bu sunuculuk işi?

Ben ve yanımdaki kaç partili fark etti Taşel’in hangi aday adayında nasıl bir mimik takındığı hangi ruh halinde olduğunu, dikkatlerden kaçmadı.

30 insanı ayrı ayrı konuşturmak gibi bir akıl tutulmasına ise diyecek bir sözüm yok.

Neresinden tutarsan elinde kalan bu etkinliğin içinde salonda olan pek çok kişinin sinirleri bozuldu. Ön sıralarda yaşanan gerginlik ve her an kavga çıkabilir diye düşündüren surat ifadelerinden sonra CHP’nin iktidara değil tersine yürüdüğünü düşünmemek elimde değil.

Aday adayları bence partiyi beklemesin kendi programlarını yapsın ve sahaya insinler. Belli ki partinin listesi hazır ve onlar olmazsa diğerleri olmasa da olur diye düşünüyorlar.