TFF 3. Ligde zor günler geçiren Eskişehirspor ilk yarının son maçında taraftarı önünde Nevşehir Belediyespor’u konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle biten maçın ikinci yarısında öne geçen Eskişehirspor, bu üstünlüğünü koruyamayarak sahadan 2-1 yenik ayrıldı.

Eskişehirspor karşılaşmaya Efehan Kaptan, Arda Okumuş, Bartu Göçmen, Cihangir Çağlıyan, Hasan Ulaş Uygur, Tolga Yakut, Metehan Toprak, Berkay Tanır, Eren Altıntaş, Yunus Emre Alagöz ve Onur Arı kadrosuyla çıktı.

Ligde üst sıraları hedefleyen konuk Nevşehir temsilcisi ise sahaya Şener Özcan, Can Karadaş, Hüseyin Civelek, Onur Öztonga, Erdi Kasapoğlu, Halil Pekşen, Orhan Evci, Gökay Iravul, Baran Sarka, Dilaver Güçlü ve Özgün Can Özcan ilk onbiri ile çıktı.

Maçın ilk yarısı karşılıklı ataklar şeklinde geçti. Daha çok orta saha mücadelesi ile geçen ilk yarı boyunca tarafların pozisyon girişimleri tehlikeli bir pozisyona dönüşmedi. İlk yarı golsüz sona erdi.

ÖNE GEÇTİK AMA

Zorlu maçta 60. Dakikada Bartu Göçmen ceza sahasına gönderilen hava topunda ikinci direkte yükselerek takımını öne geçirdi.

Daha sonra ardı ardına oyuncu değişiklikleri yapan konuk ekip 73. Dakikada Ali Kılıç ile eşitliği sağlarken 90+1’de ise Baran Sarka ile galibiyeti getiren golleri buldu.

Bu sonuçla ligin ilk devresini de yenik kapatan Eskişehirspor 10 puanda kaldı.