AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hamid Yüzügüllü Sivil Toplum Kuruluşu temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelmeye devam ediyor.

Başkan Adayı Yüzügüllü ilk olarak sabah saatlerinde, AK Parti'den Belediye Meclis Üyesi adayı olan Metin Öztürk ve Abdullah Çakmak'ın önderliğinde organize edilen kahvaltı etkinliğine katıldı. Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu kökenli vatandaşların kurduğu STK'ların temsilcileri ve üyeleri ile bir araya gelen Yüzügüllü, bu organizasyonda bir de konuşma yaptı.

Yüzügüllü kahvaltı organizasyonu sonrasında;

"Bu güzel Cumartesi sabahında, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak, değerli Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Nebi Hatipoğlu ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Özkan Alp ile birlikte, şehrimizin sıcak yürekli insanlarının oluşturduğu Doğu Derneklerimizin düzenlediği kahvaltı programına katılma onurunu yaşadık.

CHP'li Vekiller Protesto İçin MEB'e Yürüdü CHP'li Vekiller Protesto İçin MEB'e Yürüdü

Vatandaşlarımızla bir araya gelip, onlarla kucaklaşıp, sohbet etme ve projelerimizden bahsetme imkanı bulduk. Şehrimiz için planladığımız projelerde, her bir vatandaşımızın görüş ve önerilerini önemsiyor, onların katılımını ve desteğini bekliyoruz. Hep birlikte, el ele vererek, şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancım tam." şeklinde bir açıklamaya imza attı.

Hamid Yüzügüllü'nün ikinci durağı ise Sağlık-Sen tarafından düzenlenen organizasyonda sağlık emekçilerimiz ile bir araya geldiği organizasyon oldu.

Yüzügüllü;

"Tepebaşı Belediye Başkan Adayı olarak, Eskişehir Milletvekilimiz Ayşen Gürcan ve Odunpazarı Belediye Başkan Adayımız Özkan Alp ile birlikte, Sağlık-Sen tarafından düzenlenen organizasyonda sağlık emekçilerimiz ile bir araya gelip, onlarla kucaklaşıp, sohbet etme ve projelerimizden bahsetme imkanı bulduk. Şehrimiz için planladığımız projelerde, her bir vatandaşımızın görüş ve önerilerini önemsiyor, onların katılımını ve desteğini bekliyoruz. Hep birlikte, el ele vererek, şehrimizi daha güzel yarınlara taşıyacağımıza olan inancım tam." dedi.