9 Haziran 2016 Facebook Paylaşımı: “Gerçek müslüman Mustafa Kemal’i Sevmez. Seviyorsa ya ahmaktır ya sahtekar.


15 Kasım 2016 Facebook Paylaşımı: “Teyzeye sordum, Suriyelilerden vatandaş olur mu dedim? Cevaba bak; Selanik’ten gelen senin Atan oluyor da Halep’ten gelen niye vatandaşın olmuyor, dedi. Sustum.


5 Aralık 2016 Facebook Paylaşımı: “Laiklik elden gidiyormuş. Gitsin. Cehennemin dibine kadar yolu var.


1 Kasım 2019 Twitter ReTweet’i: “Ne gelirse başımıza haksızlık karşısında müslümanların suskunluğu yüzünden geliyor. Binlerce aile 18 yaş altı evlendi diye cinsel istismardan ağır hapis cezası alıyor fakat destek az. Kocalar hapiste, kadınlar dışarıda perişan, çocuklar baba diye ağlıyor. #İstismarDeğilEvlilik

Sevgili dostlarım yukarıda okuduğunuz bu elim paylaşımları yapan kişinin sizin nazarınızda nasıl bir zihniyeti vardır?

Böyle birisi ile ticaret yapar mısınız? Sağlıklı bir komşuluk ilişkiniz olabilir mi?

Zihniyet olarak bu düşünceyi savunan ve sürekli dillendiren birine şirketinizde görev ya da sorumluluk verir misiniz?

Peki, bu düşünceleri savunan bir insana gönül rahatlığı ile çocuklarınızı emanet edip, gece vicdanınız rahat bir şekilde uyuyabilir misiniz?

Aranızda tek tük bile olsa bu zihniyeti destekleyen hatta ne yazık ki bu sözlerden memnun olanlar olabilir. Fakat bu genel olarak benim gibi sizlerinde bu paylaşımlardan, bu sözlerden oldukça rahatsız olduğunu ve paylaşımları okurken çehrenizin bile değiştiğini tahmin edebiliyorum.

Bu paylaşımları yapan ve destekleyen benim gözümde net olarak nankördür. Bu paylaşımlar kendini bilmezlikten öte, zararlı, cehalet ile açıklanmayacak bir meczupluğun tahakkümüdür.

Semada okunan ezanın, konuştuğu ana dilin kıymetini bilmeyen, demokrasiyi içine sindiremeyenlerin bu ülkenin kurucu değerlerini bu kadar kolay alaşağı etme çabası ve karşılığında cezasız kalması kabul edilemez.

Üstelik bu paylaşımları yapan birisine makam vermek, öğrenci emanet etmek yani bir bakıma ödüllendirmek, kati suretle tepkisiz kalmamalı.

İngiliz mandasını destekleyen, Yunan işgal etse daha iyi olurdu diye dilini ve dinini rahatça satabilen zihniyetle eş değer olan, Atatürk’ü seven Müslümanlara ahmak ve sahtekar deme cüretini gösteren kişinin Eskişehir’de aramızda olduğunu, üstelik şu an KYK Gündüzalp Yurt Müdürü olarak görev yapıyor olduğunu belirtsem ne hissedersiniz?

Sevgili dostlarım

Bu paylaşımlara ait fotoğraflar ve Gündüzalp Yurt Müdürünün bu paylaşımlarını birkaç gün önce Zafer Partisi Eskişehir Gençlik Kolları tüm Eskişehir kamuoyu ile paylaştı.

Ne yazık ki, gazeteci kardeşlerimiz ve kamuoyunda bu sözlere en büyük tepkiyi vermesi gereken kitle önderleri, siyasiler, belediye başkanları ise konuya dair tek kelam etmedi.

Bunlar bir iddia gibi gözükse dahi somut kanıtlarla, yapılan paylaşımların fotoğraf ve kayıtları ile birlikte açıklandı.

AK Parti de dahil olmak üzere tüm partilerden konuya dair bir tepki bekledim.

Sosyal medya dahil olmak üzere tüm şehir medyasında bu dehşet verici açıklamalar yer bulur diye düşündüm. Umduğumu bulamadım ve bu konuda çok üzgünüm.

En azından ben sessiz kalmayım, beni oldukça rahatsız eden bu konuyu ben acizane paylaşayım istedim.

AK Parti kurmaylarının hepsine sesleniyorum.

Bu zihniyet iddialar araştırılırken dahi bu görevin başında olmamalı.

Hadi önceden bilinmiyordu ve bir görev tevdi edildi diyelim, bunlar ortaya çıktıktan sonra aynı göreve rahatça devam ediliyor olması önce AK Parti kurmaylarını zora sokar.

Atatürk’ü seven insanlara ahmak ve sahtekar diyen, 18 yaş altı evliliğe sıcak bakan, bunun bir istismar olmadığını düşünen hatta bunun cezalandırılmasına tepki gösteren bir paylaşımı destekleyen kişiye gencecik çocuklarımızı emanet edeceğiz ve bu konuda ses çıkarmamız beklenecek öyle mi?

Kusuruma bakmayın lütfen ama asıl Ahmak, asıl Sahtekar bu ülkenin kurucu değerini aşağılayandır.