Aday Haberleri

aday haberleri ve güncel aday gelişmeleri, aday ile ilgili tüm video, aday fotoğrafları ve aday haberleri Eskişehir Haber Ajansı (EHA) sitemizde


POLİTİKA

İYİ Parti'nin Odunpazarı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

İYİ Parti'nin Tepebaşı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Odunpazarı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin Tepebaşı ilçesi meclis üyesi aday listesi netleşti. İşte listede şu isimler var...

POLİTİKA

Bağımsız Türkiye Partisi Eskişehir'deki belediye başkan adayları için bir aday tanıtım toplantısı etkinliği düzenledi.

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimleri hazırlıklarını sürdüren siyasi partilerden Saadet Partisi, Eskişehir belediye başkan adayları için tanıtım toplantısı düzenledi.

POLİTİKA

Saadet Partisi Eskişehir İl Başkanlığı, Eskişehir'de 2024 yerel seçimlerinde yarışacak belediye başkan adayları için bir tanıtım toplantısı düzenliyor.

POLİTİKA

Hacıseyit Mahallesi Muhtar Adayı Didem Erçakar, ekibini belirledikten sonra mahallede ziyaretlere başladı ve seçim çalışmalarını günden güne hızlandırıyor.

POLİTİKA

AK Parti'nin mevcut Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü'nün Tepebaşı ilçesinde aday gösterilmesinin ardından Sivrihisar'ı yeniden kazanıp kazanamayacağı çok merak ediliyor.

POLİTİKA

İYİ Parti Eskişehir'de uzun süredir merak edilen Tepebaşı ilçesi de dahil olmak üzere 3 ilçe Belediye Başkan adayını resmi olarak...

POLİTİKA

DEVA Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı belirlendi ve DEVA da Eskişehir'deki büyükşehir yarışına katılan siyasi partilerden oldu.

POLİTİKA

Eskişehir'in eski Valisi Kadir Çalışıcı, Yeniden Refah Partisi'nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı olarak açıklandı.

POLİTİKA

Saadet Partisi’nin Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan adayı, mevcut İl Başkanlığı görevini yürüten Fesih Bingöl oldu.

POLİTİKA

Eskişehir’de 39 yıldır hiçbir seçimi kaybetmeyerek aynı mahallede muhtar olan Ali Al’ın adaylıktan çekileceğini duyurmasıyla koltuğuna 13 kişi talip oldu.

POLİTİKA

AK Parti Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Nebi Hatipoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ayşe Ünlüce’yi...

GÜNDEM

Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler EHA'nın konuğu oldu.