Eskişehir’in en yeni medya mecrası EHA yani Eskişehir Haber Ajansı’ndan herkese merhaba.

Beni ve tüm ekibi heyecanlandıran, halis duygularla şehre ve medyaya dair büyük hayaller kurduğumuz, ince eleyip sık dokuyarak ekip ruhunu önceliğe aldığımız ve kardeş şirketimiz DDA yani Dijital Dönüşüm Ajansı ile gül gibi geçinip gideceğimiz bir yolculuğun başındayız.

Yalnız ufak bir sorunumuz var.

Sevgili patronlarım Melih Turan ve Ahmet Can Akdemir kendileri yetmezmiş gibi yanlarına Genel Yayın Yönetmenimiz Sedat Aydoğan’ı da alarak benim aceleci ruhumu durdurmaya, dizginlemeye çalışıyorlar.

Konumuz ise EHA’nın açılış tarihi!

Ben biraz tez canlı, biraz da “Mükemmel iyinin düşmanıdır” ilkesi ile hareket ettiğim ve EHA’nın açılış tarihi 02 Eylül 2022 olsun diye ısrarcı olduğum için adeta canıma yetiyorlar.

Geç olsun, güç olmasın” diye başladılar taarruza hala durmayı düşünmüyorlar.

Her şey tam olsun, hem yazı hem de videolarla ilgili hazırlıklarımızı bir bitirelim diyorlar.

Tabi bir de kalabalık ekibimizin 2 değerli personeli henüz Covid karantinasında olduğu ve mesaiye başlayamadıkları için biraz da haklı yanları yok değil.

Ama ben,  bir taraftan ağabeylik ve muziplik diğer taraftan medya grup başkanlığının bana verdiği yetkiye dayanarak 2 EYLÜL tarihinde takıldım kaldım.

24 Temmuz gibi basından sansürün kaldırılışının yıldönümü olan bir tarihte yola çıkma kararı almış bir mecranın Eskişehir’in 100. kurtuluş gününde açılması sizce de anlamlı olmaz mıydı?

Velhasıl, o yüzden bugün belki biraz erken, belki henüz eksikleri olan ama hepimiz adına çok değerli bir selamlama yapmak istiyorum sizlere…

Evet, bugünden itibaren önce web sayfamız www.eskisehirhaberajansi.com ve sosyal medya mecralarımızda yer alan haber, yazı ve röportajlar ile bu öyküye başlıyor olacağız.

Çok kısa süre sonra ise sanırım ezberleri bozacak videolar, program formatları ve bilgiseller ile Eskişehir medyasında hatırı sayılır işlere imza atacağımızı düşünüyorum.

Bu sebeple tüm takipçilerimizden bugünü küçük bir giriş kabul edip bizimle ilgili genel kanaatler için bir iki hafta beklemesini rica edeceğim.

Meslekte 27 yılı geride bırakmış ve beni hala bir şeyler üretme konusunda heyecanlandıran bu mecrada şunu yapacağız, bunu yapacağız diye uzun uzun nutuk atmayı beyhude bir çaba olarak görüyorum.

Ama şunu da altını çizerek belirtmekte fayda var.

Bu kurumun bir perde arkası, yayın amacının ötesinde bir başka planı yok.

Bu kurumda bel altı işler, haysiyet cellatlığı, tek sözlülük yok.

Bu kurumda idealler var.

Hayaller var.

Bir de renkli, keyifli, samimi ve bir o kadar da değer üretme heyecanı var.

Hani derler ya “Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz” diye

İşte bizim kurumumuzda buna inanlar var.

Hoş bulduk !